tiistai 21. lokakuuta 2014

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia!


Rollo ulkoilemassa.

Pennut ovat kasvaneet näiden parin viikon aikana hurjasti! Samoin kehitystä kaikilla osa-alueilla on tapahtunut paljon. Pennut pissivät ja kakkaavat itse, ovat alkaneet syödä jo pikkuhiljaa kiinteää ruokaa, leikkivät toistensa kanssa kovasti. On myös opeteltu kuljetuskopassa oloa ja piipahdettu pari kertaa ulkonakin. Kynsiä on leikattu, kuonot ekaa kertaa trimmattu ja pesullakin käyty sekä totuteltu föönäykseen.

Pentujen luo on nyt päästetty myös vieraita ja kovasti pennut ovat iloinneetkin kaikista vieraista, niin pienistä kuin isoistakin. Pennut ovat saaneet myös ns. työnimet: Rollo, Tuure ja Hilda.
Näillä näkymin pojista Rollo on jäämässä meille kotiin, isäntä on ihan lääpällään tähän ihanaan pentuun. Tuurekin on oikein ihana poika ja vaikeaa tulee olemaan päätös siitä, kumpi pojista sitten loppujen lopuksi tähän meille kotiin jää.

Alva-mamma on hoitanut tunnollisesti pentujaan, mutta viettää yhä enemmän aikaa pois pentujen luota.
Pennuille on varattu pentuetarkastukseen ja sirutukseen aika marraskuun ensimmäiselle viikolle. Toivotaan, että kaikki on kohdillaan ja pennut ovat valmiita lähtemään uusiin koteihinsa 8 viikkoisina marraskuun puolessa välissä.


 Pentujen 4-viikkoiskuvatPentujen 3-viikkoiskuvat
 Pentujen 2-viikkoiskuvat 
Alva-mamma 2 viikkoa synnytyksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti