maanantai 28. tammikuuta 2013

Wilsonista FI MVA!!!


Kajaani KV-näyttely 13.1.2013 April Fool´s Good Mood - "Wilson"
AVO ERI1 SA, PU1, SERT, CACIB, FI MVA, VSP !!!
Täällä ollaan vieläkin parin viikkoa Kajaanin Tamminäyttelyn jälkeenkin onnesta soikeana! Wilson on nyt siis Suomen muotovalio! JES!

Tuomarina oli Nenad Davidovic. Alla Wilsonin arvostelu:

" In excellent condition, lovely head, complete teeth. Excellent shoulders, strong elbows. Perfect back. Moves very well."

Lämmin kiitos kaikille paikalla olleille ja meidän puolesta jännittäneille! Oli taas aivan huippua nähdä teidät kaikki ihanat ystävät kera koirienne!

Erityiskiitos Merville, jonka ansiota tämä kaikki on!  Ilman Mervin upeasti tehtyjä trimmauksia, neuvoja ja tukea ei meidän näyttelyissä käynneistä olisi tullut mitään.

Näyttelyviikonloppuna olimme  Wilsonin kanssa myös lauantaina Kajaanin Pallohallilla Kainuun Kaverikoirien toimintaa esittelemässä. Alla kuva Wilsonista ja kaverikoirakaverista hovawart Irwinistä. 
Mukavasti olikin rapsuttelijoita parituntisen päivystysvuoron aikana. 
Wilsonin kanssa olemme kaverikoiralleet noin kerran tai kaksi kuukaudessa lähinnä vanhusten parissa.

Kuva:Niina Kemppainen
Mervi trimmaa Wilsonia vielä hetkeä ennen kehään menoa. Ja kuten kuvasta näkyy hauskaa oli  jälleen kerran! Mervi sä oot paras! <3 Onneksi meidän näyttelyporukka ei ole tiukkapipoista sakkia!
Kuva:Niina Kemppainen
Mervi trimmamassa Innaa ja Alvaa. Kuvassa myös tyttöjen omistajat Jonna ja Antti. Tyttösillä oli juoksut, joten jouduimme pitämään "hajurakoa" meidän Wilsoniin, jottei poijalla olisi mennyt ennen kehää ihan pää pökkerölle tyttösten sulotuoksuista. 

Wilson kehässä tuomarin kopeloitavana....
Kuva:Niina Kemppainen

Avoimen luokan urokset, Wilson ja Otto (Sorbitol´s Bubble Rocca Dei)
Kuva:Niina Kemppainen 

Kuva:Niina Kemppainen

Wilson VSP ja ROP Greyfun´s One In A Million
Kuva:Niina Kemppainen
Näyttelypaikalla otettiin vielä kuva pokaaleiden ja ruusukkeiden kanssa...
Sunnuntaina näyttelypäivälle vein tarjottavaksi tälläiset pikaisesti tehdyt pienet "täytekakut". Lisäksi oli tarjolla paistetulla lohella päällystettyjä coctailpiirakoita sekä ruohosipulituorejuustohyrriä. Kuvia ei vain kiireessä tullut otettua suolaisista tarjottavista ja näistäkin kakuista aamulla pikaisesti räpsätty kuva ennen näyttelypaikalle lähtöä.
Wilsonin tytär Cira (Sorbitol´s Charm Cira) oli myös Kajaanin näyttelyssä upein tuloksin saaden Sertin! Sen verran vauhdikkaita olivat isä sekä tytär, että ei tämän parempaa kuvaa tällä kertaa saanut otettua.


Näyttelyn jälkeen otettiin ilo irti parkkipaikalla! Mervin kääpiövillakoira Ilmari ja Wilson pistivät ranttaliksi! Voi sitä riemun määrää, mikä näissä kahdessa puudelipojassa oli, kun pääsivät pitkän näyttelypäivän jälkeen hetkeksi irti juoksentelemaan! <3

Kiitos kaikille mahtavasta näyttelypäivästä! Erityisesti Mervi, Jonna, Antti, Niina, Reetta, Salla, Marika, Kirsi ja Eeva! 
Nähdään taas näyttelyiden merkeissä mahdollisimman pian!


Ja tottahan toki Wilsonia piti juhlistaa myös täytekakkukahveilla!
Tarkemmat tiedot kakusta löytyvät leivontablogistani: VillaCaramilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti