lauantai 15. syyskuuta 2012

Oulun KV-näyttely 14.7.2012

Oulun näyttelyn harmaavilloja - vasemmalta oikealle; Inna, Alva, Wilson, Ilmari ja Lahja.
Olin Wilsonin kanssa Oulun näyttelyssä heinäkuun puolivälissä. Matkaan lähdimme Sotkamosta aikaisin aamulla kimppakyydillä neljän naisen sekä sekalaisen koiralauman kanssa. Tunnelma oli tiivis, mutta äärettömän hauska ! Tulipa taas naurettua ihan urakalla !

Wilsonille ei kummempaa menestystä tullut, kokemusta taas lisää yhden näyttelyn verran. Kaunis kiitos Merville taas Wilsonin trimmaamisesta sekä hauskasta näyttelyseurasta ! <3
Kiitos myös kaikille muillekkin näyttelyseurueessa olleille ! Teidän kanssa on aina niin äärettömän mukavaa näyttelyissä, vaikkei omalle koiralle menestystä tulisikaan ! Ihanaa, kun kanssaihmiset on samalla aaltopituudella ! Ja nyyttäreillä saatiin taas mahamme täyteen !

Oulu KV 14.7.2012, tuomari Roberto Schill, Romania:
April Fool´s Good Mood - "Wilson" AVO EH 

"Correct head, well set ears. Good topline. Needs more chest.
Correct legs. Tail carried over the back. Good coat and pigmentation. Movement should be more free and more elegant. A little bit shy. "

Itse en muista tuosta näyttelystä Wilsonin osalta ollenkaan miten kehä meni... Jotenkin muistelen, että meillä  tais mennä ihan plörinäksi ..  ;)

Alfredin tytär Alva sen sijaan pärjäsi hienosti ollen PN3 ja saaden kolmannen sertinsä ! JES ! Eli uusi FIN MV on April Fool´s Huis Kiss - "Alva" !!!!

Paluumatkalle Oulusta Sotkamoon lähdinkin sitten Wilsonin kanssa ystäväni Millan kyydissä. Hän olikin tehnyt sitten sellaisen näyttelyreissun, että sellaista ei toivoisi omalle kohdalle ! Milla nimittäin oli hieman aikatauluttanut itselleen kehän alkamisen väärin ja myöhästyi koiransa kanssa niukasti kehästä !

Hieman ennen kotiinlähtöä alkoi sataa vettä. Tovi ooteltiin ja todettiin, että ei tuo sade lopu. Millan kanssa kasattiin kamoja ja telttaa kaatosateessa (teltta lähti vielä tuulenpuuskan mukana lentelemään pitkin nurmialuetta) ja kas, kun kamat oli kasassa ja me Millan kanssa litimärkiä, niin sade loppui kuin taikaiskusta ! :) Siinä sitten vettä lotisevina roudattiin kamoja autolle... Myöhemmin huomasin, että mulla oli kassi jäänyt siinä pakkaustohinoissa auki ja myös rahapussi oli kauttaaltaan läpimärkä... ;)
Mutta mitä parhaimman matkakumppanin kera ei edes tämä vastoinkäyminen lannistanut !
Kiitos Milla ! Parin tunnin automatkakin kuluu kuin siivillä, kun saa sun kanssa rupatella ja NAURAA vedet silmissä ! <3

Alla muutamia tunnelmakuvia päivästä !Kuvasaldo Wilsonista jäi aika köyhäksi.... Mutta tässäpä poika komeilee kehän jälkeen teltan suojissa trimmipöydällä makoillen.... <3


Tuore FIN MV Alva ja onnelliset omistajat Antti ja Jonna !

Alva, Jonna ja ruusukkeet !

April Fool´s John Random - "Ilmari", omistaja Mervi Molander, kennel April Fool´s

April Fool´s John Random - "Ilmari", omistaja Mervi Molander, kennel April Fool´s


Ilmari ja Lahja ( April Fool´s John Random ja Crusea´s Proud Princess)

Hieman oli haasteellista ryhmäkuvan ottaminen... vähän väliä joku tästä viisikosta pomppasi pois pöydältä.... Tässä kuvassa Inna on lähtökuopissa ottamassa hatkat pöydältä...  ;)

KIITOS KAIKILLE PAIKALLA OLLEILLE ! NÄHDÄÄN TAAS PIAN ! :)

1 kommentti:

  1. Nice to look at.
    Great pictures !
    Hugs from Lilleba at Rusk og Rask :)

    VastaaPoista